Skip til hoved indholdet
    Hjem Tilbud hos Køge Rådgivnings- og Behandlingscenter Sådan kommer du i gang med behandling

Sådan kommer du i gang med behandling

Her kan du læse om hvordan man kommer i gang.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på Boholtevej 85B, og derudover har vi værestedstilbuddet Ved Kajen som ligger på samme adresse.

Vi tilbyder afklarende og motiverende samtaler, terapeutiske forløb, gruppeforløb, NADA-akupunktur, værestedstilbud, substitutionsbehandling, afrusning og trangdæmpende behandling.

Forudsætningen for et godt behandlingsforløb er en grundig afklaring. Når du henvender dig til os med et ønske om at komme i behandling for dit misbrug, bliver du tilknyttet en misbrugsrådgiver.

Dit forløb starter med en afklaring af, hvilke ønsker og behov du har. Afklaringen foretages af misbrugsrådgiveren og foregår ved samtaler mellem dig og ham/hende. Når afklaringen er foretaget, laver I i samarbejde en behandlingsplan.

Behandlingsplanen koordineres med kommunens andre handleplaner, herunder socialpsykiatriens. Efter dit samtykke koordineres den også med andre relevante instanser for eksempel Jobcenter, Ungecenter, Kriminalforsorgen og psykiatrisk afdeling.

Visitation til behandling for alkohol- og stofmisbrug sker på baggrund af dit eget udtrykte ønske om behandling.

Du skal selv henvende dig til Køge Rådgivnings- og Behandlingscenter for at komme i behandling.

Når du kontakter os vil du få tilbudt en for-samtale inden for 14 dage. Her kan du høre mere om hvem vi er og hvad det betyder for dig at starte i behandling hos os.

Køge Rådgivnings- og behandlingscenter

Boholtevej 85
4600 Køge

Telefon: 5666 1122

Telefon: Den Anonyme Stofbehandling 2463 6903

Åbningstider

Telefontider

Nyttige links